Vräka bråkiga grannar

 

Grannen styr deras liv

Det har fått till följd att de båda kvinnorna har rutat in sitt liv efter hans önskemål.

Trots att de inte har några högljudda fester eller spelar musik efter halv tio på kvällen fortsätter klagomålen att komma.

– Det är påringningar på dörren, lappar, anklagelser och påhopp på folk som besöker oss så man är väldigt kontrollerad. När man går ut i trappen undviker man kontakt, säger Karin.

 

Tar tid att pröva ärendet

 

Uppsägningstiden är tre månader om det inte går att bevisa att det förekommit brottslig verksamhet i bostaden. I så fall kan personen avvisas direkt. Fast om den utpekade bestrider det han beskylls för kan det ta tid att få ärendet prövat.

 

via Svårt vräka bråkiga grannar – Finspång den 18 november 2006 – Norrköping Nyheter – Arkiv – Norrköpings Tidningar.

 

Återkommer strax med historien som aldrig tar slut med min kääääära granne som är så pass påtänd så han knappt vet om han pratar svenska eller engelska och kärringen hans drar upp min blogg i dispyter oss emellan! Vad har min blogg med att göra att de skriker hela nätterna om ”jag har oooont, går här ifrån.. du kan dra åt helvete, stick här ifrån!” Dem emellan klockan 00.00 till 07.30.. vad som händer sen vet jag inte men sedan börjar det ju igen kl 23.30 …! Vad fan!! Och så hatar de mig.. jag med min lilla röst, påstår de att de hör.. visst, de kanske hör mig stöna av behag när jag har sex med min karl, men och? Det är väl ändå bättre än psykopatvrål som de håller på med?!! Skall man känna att man knappt vågar gå ut med soporna ens bara för att de är höga som hus på ..vem vet vad?? Skriker i farstun att JAG skall bli vräkt, HAHAHA vilket skämt.. jag betalar ju i alla fall hyran!! Jag har aldrig fest, jag röker aldrig, och jävlas inte med grannarna om tvättider eller tvättvagnen eller vrålar kl 03.00 på natten att min karl är ett spån och skall dra här ifrån! Det räcker inte med att ringa vakten längre.. det får bli polisen i från och med nu!! Jösses.. tur att man spelar in samtalen med de där idioterna ovanför mig, för vem vet, en dag kommer det ett hot, och det räcker för att de skräcködlorna skall äntligen bli vräkta! Hur svårt är det att vräka dem??! Jag fattar inte vad som är problemet, men hota, gör det, det måste ändå vara en biljett ut!